5 november 2013

Det startade helt fel...

 
 Helgen startade med att jag vaknade 6.32 och konstaterade väldigt snabbt att sitta på tåget 6.35 till Stockholm, som jag hade biljett till, skulle jag INTE göra.
Det blev  till att ta ett snabbt beslut och  gå in  på nätet och boka ny biljett ( och konstatera  att för samma summa som jag nu åkte tur och retur till Stockholm för skulle man kunna åka en vecka till Kanarieöarna denna veckan   ;)  ) hua så dyrt ...men , men ....är  det "Tjejhelg " så är det .

 
Men sen hade jag  en jättetrevlig helg uppe i Stockholm.
 På Söndagen tog vi en tur ut till Djurgården , besökte Abba-museet , som blev en riktig nostalgitripp och därefter tillbringades några timmar på Blåporten som ligger precis bredvid och där satt vi och pratade och åt en massa god mat och sötsaker i timmar innan det var dags att sätta sig på tåget till Göteborg igen .
 
 


Foto :Pernilla.N.

 
 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
Och det är så fantastiskt kul att träffa det här  gänget , vi träffas inte så ofta då vi bor på olika platser , men det är underbart att få skratta, gråta , lyssna och få lite nya perspektiv och en massa  energi  när vi väl ses.Så tusen  tack tjejer för en fin helg !
 
......
Kram
Pernilla
 

3 kommentarer:

 1. Fy så surt att du försov dig, men desto bättre att helgen blev lyckad! Trevligt att komma till huvudstaden och umgås med vänner och hitta på trevligheter :)

  Hoppas veckan börjat bra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Men va jobbigt att försova sig! Men det låter som de blev en lyckad helg ändå! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt när man försover sig och allt blir bråttom. Men vilken tur att det blev en sådan härlig tjejhelg trots allt! Så mycket gott:)

  SvaraRadera