5 oktober 2013

Den bästa inredningstidningen just nu.

Foto :Pernilla .N.
 
Hamnade vid köksbordet med senaste numret av Residence.
 Jag gillar verkligen deras reportage om designers och fotografer plus att hemmen de visar i tidnigen verkligen faller mig i smaken och jag tycker faktiskt att det är den bästa inredningstidningen just nu .
 
Men det där med att läsa inredningstidningar  har  förändrats sen jag börjat blogga. Mycket av det som går att läsa i tidningarna får jag tillgång till långt tidigare det kommer i tidningarna.
Och genom att även följa andra inredningsbloggar , lära känna fotografer och stylister har man sett  många av de hem som visas i tidningarna, även om de flesta hem hinner ändras innan de kommer i tryck . ( Det kan ta upp till ett halvår, ibland ännu längre  från det att fotograferingen  görs tills man ser det i tidningen  )
 
 
Men  samtidigt som jag sett det mesta och det då inte blir nytt , skulle jag inte vilja vara  utan tidningarna för jag älskar att sitta och bläddra i dem och beroende på vad man riktar in ögat på att se så ser man nya sakar varje gång.
 
Nu tror jag att jag ska leta fram det numret av LEVA & BO där det var ett reportage med  här hemifrån och kolla in vad som bytts ut sedan dess.....det lär vara en och annan ljusstake och kudde i alla fall..*skrattar
 
Kram på er !
.....
 
Pernilla

6 kommentarer:

 1. Jag känner precis likadant, fast jag sett mycket på bloggar och Instagram så vill jag också sitta här hemma med en tidning och bläddra fram och tillbaka.
  Va kul det måste vara att ha varit med i en tidning
  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Prenumererar på inte mindre än 5 inredningstidningar men det är sällan jag har tid att sätta mig ner i lugn och ro, så som jag gjorde förr. Fattar inte var tiden tar vägen liksom. (tror iofs att bloggandet tar STOR del, nu när jag tänker efter...haha)
  Och jo, det där med att det tar lång tid tills det kommer i tryck det är ju lite roligt. En gång tog det nästan ett och ett halvt år innan vårat reportage kom ut och då hade vi redan hunnit att flytta...
  KRAM och ha det fint!
  Judita

  SvaraRadera
 3. Acabo de descubrir tu blog y es realmente encantador. Lleno de cosas preciosas y muchísima inspiración...Me encanta tu estilo y como decoras cada estancia de tu casa. Me quedo por aquí y te seguiré a menudo para coger montones de ideas. Te invito a visitar mi blog, sé que te gustará pues tenemos muchas cosas en común como el amor por la decoración.
  Saludos desde Barcelona
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  SvaraRadera
 4. Har köpt några Residence men blir besviken även på de eftersom det är såå mycket reklam i inredningstidningarna. Jag läser inte heller så mycket tidningar längre eftersom det blir mest på bloggen men ibland är det skönt att luta sig tillbaka och bara bläddra ;)
  Jag tar gärna emot tips på bloggar som visar mycket inredning, jag kan aldrig se nog :) kram Suss

  SvaraRadera
 5. Visst är det mysigt att ha något att bläddra i, för när jag öppnar datorn så blir det lätt att jag surfar iväg, det finns ju hur mycket fin inspiration som helst!!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Alltså då tar det väldigt mycket mer tid...

  SvaraRadera