12 september 2013

"Tapetfrukost " med YLVA SKARP och BORÅSTAPETER

Foto :Pernilla / Piazzan
 
Vilken fin start på dagen ...
 
Boråstapeter hade bjudit in till bloggevent och  "Tapetfrukost" för att presentera sin nya kollektion, som är ett samarbete mellan deras designteam och formgivare Malin Björklund och  kalligrafen YLVA SKARP.
 
Så i en fantastiskt lokal hos Valentin & Byhr på Vallgatan här i Göteborg var vi en mängd bloggare som intog frukost från Juicekällan och På Kanelen och fick ta del av tankarna och designen bakom BORÅSTAPETERS kollektion Poetry.
 
 
Kollektionen som består av 30 tapeter kommer finnas i butik den  24 oktober 2013.
( och som jag tänkte skriva mer om i senare inlägg.)
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det var ett  fantastiskt proffsigt arrangerat event och väldigt kul att få prata med Ylva och se henne skapa .Jag kan säga att jag är ännu mer imponerad av hennes  hantverk nu  efter att själv gjort några tappra försök att skapa med bläck idag .
 
 
Och jag  konstaterar också  ännu en gång att det är fantastiskt  kul att få möta andra bloggare..så mycket kreativitet och kunskap som finns bland oss !!
 
 
Kram på er !
......
Pernilla
 
 
 

 
 
 
 
 

 

9 kommentarer:

 1. Så roligt att du ville komma! Kul att få riktigt ansikte bakom det man läser och ser! Så himla fina bilder du har tagit, ser ut som om vi hade det riktigt trevligt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade vi också ...:) .fantastiskt inspirerande och mycket fin kollektion...har redan gått igång och funderar på om någon kan passa på sommarstället .

   Radera
 2. Ser ut som ett härligt event!
  Gillar den där tapen, nr 4, på första bilden. Den som är lite "kakelmönstrad" om du förstår vad jag menar. Himla läcker!
  Ha en fin torsdag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Vad kul med ett sånt event!! Hon är ju så duktig Ylva! Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder! Så kul att ses! :-)

  SvaraRadera
 5. Kul att träffa dig igen! :) Och hoppas vi får till den där bloggträffen snart då ;) Kram Fanny

  SvaraRadera
 6. Ja, vad kul och vad FIN den var! Hanna Wendelbo-Hansson viskade i mitt öra redan i våras om att det var på gång så det är jättekul att se hur den blev!
  Hoppas nu bara på att få lite prover med mig till inredningskurserna nästa vecka!
  KRAM! Judita

  SvaraRadera
 7. Ååååh, vilken underbar start på dagen! Ser jättetrevligt ut och kul att få prova med bläck! Ylva är ju så duktig och har ett superfint hem...

  Kram

  SvaraRadera
 8. Å, det ska bli spännande att se mer! Nedersta bilden ser riktigt fin ut!

  SvaraRadera