15 augusti 2013

Med nya Ikeakatalogen i handen

Foto :Ikea

Ja, idag bar det av till Ikea där den nya Ikeakatalogen visades med  en liten föreläsning om kommande nyheter och trender. Och Ikeas ledord för 2014 är : " Tillsammans varje liten stund räknas!

Och jag valde väl inte de mest slående bilderna för kommande säsonghär ikväll  , för på Ikea blir det mycket  färgstarkt  framöver .Där pastell blandas med starka kulörfärger och gult  syns som en accentfärg lite överallt och så nämdes att neonfärger ska komma stort i vår  (och till det säger vi väl nej tack ..eller ?! ..:) )

Däremot ser jag fram emot en begränsad kollektion som skulle komma i oktober , Trendig , den ska jag hålla koll efter .
Och så vet jag  redan nu att det  kommer hamna en hel del här hemma från  i Pappershopen  som öppnas på Ikea Kållered i September .
( Finns redan på varuhusen i Uddevalla och Älmhult ).


7 kommentarer:

 1. Alltid kul med nya katalogen..:-)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Spännande med ny Ikeakatalog!
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 3. Så spännande med oktoberkollektionen, ser fram emot den. Håller med dig, neonfärger tror jag inte kommer in här (men man vet ju aldrig, konstigare saker har skett)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så spännande! IKEA blir bara bättre och bättre, tycker jag nog!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Håller med om neon nejtack! Annars så är det alltid spännande med ny ikeakatalog. Fräckt betong bord och pallar i förra inlägget. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Spännande! Alltid lika kul när IKEA katalogen kommer och när man sen får åka och känna och klämma på nyheterna. Kram Victoria

  SvaraRadera
 7. Jag bar precis in den från brevlådan efter min morgonpw! Det såg ut att finnas en hel del efter en snabb bläddring!

  Kram Jenny

  SvaraRadera