8 augusti 2013

Då börjar vi om ....

Foto : Pernilla / Piazzan

 
Har läst och tittat i massa kataloger inför höstens nyheter inom inredning och nu börjar den där tanken ticka igång igen ....den där att man kanske skulle ta och göra om lite här hemma ...igen ...för det händer ju att den där tanken dyker upp allt som oftast ...*skrattar.
 
Just nu är jag jättesugen på att skaffa någon form av vagn och ha som sidebord ....och helt säkert ska lite fler inredningsdetaljer i metallic plockas in .....och sen var det soffbord., känns som det letats efter ett nytt ganska länge nu ...och så börjas det sneglas på soffan ...och så ska garderober i hallen bytas ut .......ja, projekt inför hösten verkar det finna sunderlag för i alla fall.
 
 
Ha en fin torsdagskväll...själv snörar jag på mig gympadojjorna och ger mig ut på en promenad nu .
 
Kram
.....
Pernilla

9 kommentarer:

 1. Så gott att höra att det är fler än jag som tickar igång :-) Det finns ju så mycket fint att fixa... och köpa... och ändra om :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Trodde precis att jag var nöjd med inredningen, men så dyker det upp en massa finheter. Kommer man aldrig bli helt nöjd?
  Tänk när man blir pensionär,oj oj..
  Missa inte receptet på goda såsen idag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Preciiiis så är det :) Här sneglas det överallt just nu, finns så mcket fint..
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ett fint arr du fixat! Här pågår förändrigsprojekt i massor nu:) kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Jepp, kan bara hålla med. Så fort man får en liten stund inne så är man genast där och tänker att det och det skulle behöva sig en uppfräschning... Och där skulle man kunna göra så... osv..
  Önskar dig en skön helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Håller helt med. Hösten är lite som januari. In med nytt liksom..!

  SvaraRadera
 7. Hålelr med dig! Nu vill jag oxå ha lite förändring här hemma. Under sommaren så är det bara på altanen det pysslas... Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Det är roligt att göra om hemma imellanåt! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Visst vill man ha något nytt :) Skönt att höra att du snörar på dig dojorna *ler* Jag har helt glömt att fråga hur det gick med foten, men förstår att det är bra :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera