10 juli 2013

En liten titt in på Artilleriet

Idag har vi haft en molnig dag här i Göteborg så några ärenden har avverkats på stan och eftersom det var ett tag sen jag tittade in på Artilleriet passade jag på att springa in där med .

Jag tog några bilder med iphonen så ni också får en liten sneakpeak,  men eftersom det är så mörkt i den lilla lokalelen , blev tyvärr bildkvalitén därefter också.Artilleriet är ju den omtalade inredningsbutiken här i Göteborg som lyckats marknadsföra sig i de flesta sammanhang och  har fantastiskt mycket fint i inredningsväg . ( och för er som bor i Stockholm är det mycket av det utbudet som finns på R.O.O.M )
 
 


Foto :Pernilla/ Piazzan

9 kommentarer:

 1. Så kul att hitta din blogg (via fabriken). Ja ,artilleriet har verkligen fått mycket uppmärksamhet - väl förtjänta. butiken ser också fin ut. Det kanske blir en tur förbi när jag ska till Göteborg senare i sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen :) och ja det är alltid kul att titta in på Artilleriet. Liten butik med mycket saker ...man får inte heller missa Floramor och krukatös som ligger på "baksidan2 .Man går igenom matteocafet...den är också väldigt liten men också göteborgs charmigaste butik med mycket fint i .

   Pernilla

   Radera
 2. Mycket snyggt på Artilleriet..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ett UNDERBART ställe! Men själv har jag inte vågat fota därinne.... Tur att du är modigare :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej , jag är snäll och ger gratis publicitet jag med...och de säger själva i reportage att stället är till för att inspirera :)
   Fast på Illums där låter jag bli ...*skrattar

   Kram

   Radera
 4. Har varit där en gång och gick verkligen nuts! Ville ha typ allt!

  Ha en fortsatt fin helg.

  Kram Lena

  SvaraRadera