13 juni 2013

MÖNSTER

Foto :Pernilla/ Piazzan

 
Tog en liten sväng in i Butiken MarrakechDesign häromdagen,  ett svenskt företag som specialiserat sig på mönstrade betongplattor från Marocko ,  och där väcks alltid en stor lust att kakla något när man kliver in här. Nu har jag inget att kakla men det är kul att kolla in vad det finns för utbud....och det finns verkligen en massa vackra mönster .
 
och Mönster det är dagens  tema på FABRIKEN ..
 

 

Och jag tyckte att man anade att det de där mönstren vi sett ett bra tag i inrednings-sammanhang nu är på väg att ersättas av något helt annat.
 
 
 
Förutom kakel hittar man vackra mattor, skålar och annat fint här också 

 
 
 
.
 
Nu ska jag ta tag i lite av vad som stod på den där listan från igår.
 
Vi ses!
......
Pernilla

 

5 kommentarer:

 1. Härligt, jag älskar fullkomligt dessa klinkers och plattor! Men som du säger det är ju inte bara att kakla upp därhemma. Fast några fina på en bricka eller brickbord skulle kunna bli ett fint bord eller stilleben...

  Och jag har också varit runt stan i Göteborg, ett tu tre kanske vi ses därute, vi verkar har en del gemensamma favoriter:)

  Ha en skön dag, trots regnet!

  Camilla/Stilitiden

  SvaraRadera
 2. Så tjusiga kakelplattor, jag hade haft så himla svårt att bestämma mig dock! /Hanna

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om att Marrakech är underbart. Man kan nästan inte välja bland mönstren. Synd att de flesta inte är frosttåliga, hade gärna haft dem i trädgården.

  SvaraRadera
 4. Jag älskar marrakechplattorna och vi funderar på att kakla en fondvägg med det i vårt stora badrum. Men, det är väl helt ute, när vi väl kommer dit, då!? ;)
  Härlig inspiration du bjuder på!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Men å så mycket vackra mönster!!!!!

  och vad skoj med er bloggträff i Varbeg. Tyvärr lite för långt bort för mig ... Ha det super mysigt!
  u.

  SvaraRadera