20 maj 2013

Tur att inte alla arbetsdagar är så här långa...

 
Foto : Pernilla / Piazzan
 Godkväll !
Precis hemkommen efter jobb och föreläsning. Det är 14 timmar sen jag lämnade hemmet i morse så nu ska det bli skönt att slänga sig i soffan och inte göra något mer , på sin höjd slötitta på tv.n  och se fram emot morgondagen där det ska hinnas med mer än bara jobba . Måste försöka få tid till att fotografera ( med en strulig kamera ) för det ser ju ut som en magisk Bullerbyvärld överallt nu med alla blommande träd. Snodde med mig några äppelkvistar från landet som gör sig fint i favoritvasen från Broste här hemma ikväll.
 
Kram på er !
......
Pernilla
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Så fint med allt som blommar ja, och en liten kvist gör sig så fin på bordet!
  14 timmar, det var mycket och då är du absolut värd kvällen i soffan framför tv´n:)

  Kram fredrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ...det orkas faktiskt inget annat här...   Radera
 2. Hua, vilken dag! Vila är inte fel nu :)
  Jag fick ditt sms, fick du inte mitt svar? Nåväl, jag undrar om du vågar komma dit och chansa? Jag har ingen extra plats, jag förstår inte att det är fullt! Fundera på hur du vill göra så hörs vi ons em.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej inget sms svar ?! ..men allt vad teknik heter strular för mig just nu ;) . Jag funderar på att chansa men hör av mig bestämt på onsdag .Kram

   Radera
 3. Det lät jobbigt! Jag var också helt krossad igår, efter fred- månd jobb! Hoppas jag har sovit ikapp och snart blir lite piggare, kaffe hjälper nog, hoppas jag!
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Åh, blommar äppelträden redan? Härligt.

  SvaraRadera