26 maj 2013

Ska vi svänga in ?

 
Foto :Pernilla/ Piazzan

 
 
 
....sa vi igår när vi såg skylten i Bokenäs som det stod  Handelsträdgård på...... och vilken tur att vi gjorde det.
 
Där fanns nämligen inte bara fantastiskt  fina växter, utan  växthus från GreenHouse, en liten minisaluhall med delikatesser och ett stort växthus där man kunde sitta och fika/ äta .Hur charmigt som helst.
 
Tyvärr kom vi dit tjugo minuter innan de stängde , så vi vispade mest runt .Jag med kameran i högsta hugg,men en och annan svart stockros lyckades i alla fall hamna i varukorgen.

Kan varmt rekommendera en liten utflykt hit till LANDERIET i BOKENÄS, om man är närheten ...jag kommer absolut återvända.
 

 

 
 
 
 
 

12 kommentarer:

 1. Visst är det ett härligt ställe. Vi var där när de hade invigning, då bloggade jag också om detta ställe. Deras växthus är fantastiska och hela atmosfären är mysig där. Min sambo känner ägarna nämligen därför åkte vi dit.

  Ha en bra start på veckan.
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, det inlägget har jag missat ...får jag läsa och så får ni hälsa ägarna att de har byggt upp något helt fantastiskt fint :)

   Ha en fin vecka du med .

   Pernilla

   Radera
 2. Waw hvor spændende. Smukke billeder, tak for inspirationen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja visst är det fint . såg att du varit och lyssnat på den danska trädgårsgurun :) ..det måste också varit väldigt inspirerande :)

   Radera
 3. Giiiiih, vilket mysigt plejs!
  KRAM Judita

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja ..och jag älskar när man liksom blir "överraskad" och inte har en aning om att det finns

   Radera
 4. Svar
  1. Ja , det får du göra ...så charmigt ...

   Radera
 5. Kul att hitta nya smultronställen!

  SvaraRadera
 6. *suck*

  ...alldeles alldeles underbart.

  SvaraRadera
 7. Åh, dit måste jag åka! Lite komiskt bara att jag faktiskt var väldigt nära när jag frågade dig på Instagram var det låg :) Men det blir fler turer till de trakterna för min del. Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ¨åh det var ju synd ...men då har du en anleding att återvända. Fint ställe du visade på instagram idag ...får nog skriva upp det .

   Radera