1 maj 2013

Inspiration till altan

via 


För alla er som sitter och funderar på  möbler till altanen hittade jag de här inspirerande bilderna. 


Men som alltid när det gäller utemöbler spelar den praktiska frågan stor roll . Hur ska det vinterförvaras ? och för en så´n här stor grupp krävs ju en hel del utrymme.


Hoppas ni har möjlighet att sitta på era altaner/ balkonger  idag 
Kram 
Pernilla
11 kommentarer:

 1. Håller med dig om djungeln med alla olika möbler till trädgården. Vi har problemet att denna gång ska de stå ute utan tak och i kanonhett söderläge. Men vi ska nu tillslut bygga oss en egen som kan stå ute hela vintern med.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Dags att plocka ut utemöblerna från vinterförvaringen idag o njuta av lite sol på näsan. Härliga inspobilder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Snyggt! men visst det tar plats... Vi ska bygga uterum, som används året om, och då behöver man inte fundera på övervintring ;)
  Ha en fin dag!
  Kram /maria

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder! Blir sååå inspirerad. Vi har precis beställt nya möbler då de förra var stora och fina men jag tyckte inte de passade huset så de åkte ut på Blocket och fyttade in hos någon annan... Snart kommer de nya och idag fick altanen sig en rejäl tvätt.
  1-a maj kram till dig, åh vi ses ju SNART!!
  Judita

  SvaraRadera
 5. Snygga bilder! Vi har en möbelgrupp gjord i konstrotting till vårt ena trädäck. Ganska stor men ändå lätt att förvara eftersom den faktiskt tål att stå ute året runt :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Härlig inspiration! Jag har pysslat på vår altan, mannen har snickrat ett nytt bord som blev jättebra!
  Supersnygga möbler på bilderna. Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Jättefint ,men som sagt det tar plats
  Vi har haft en fantastisk dag i solen

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Inbjudande!

  Men som sagt svårt bära in och ut, men de stunder av fullkomlig avkoppling och vardagslyx man njuter i detta rum uppväger nog...Sedan vill vi ju ha en fantastisk sommar och de där ljumma augustikvällarna och då blir vilken möbel som helst underbar!

  Varma hälsningar
  Camilla

  SvaraRadera
 9. Åh det ser underbart ut! Vilken inspiration!

  SvaraRadera