8 maj 2013

Hamnade vid köksbordet...

Foto : Pernilla / Piazzan
Regnet faller här i Göteborg nu och jag hann precis in genom dörren efter en långpromenad när de första dropparna föll.Jag hade iof  mer än gärna haft gårdagens sommarväder kvar då jag hade tänkt bege mig till landet och greja i trädgården, men det känns inte aktuellt nu.
Istället hamnade jag vid köksbordet med ännu en kopp kaffe och en massa funderingar, som jag kanske skulle ta och tänka färdigt för en gång skull och gå till handling.Och sen skrattar jag  åt mig själv och funderar på om det där med att jag alltid måste köpa med mig flera "kilo " blommor från Hötorget varje gång jag varit i Stockholm, verkligen är ett normalt beteende ?!.*skrattar

Kram 
PernillaGlasvas, Gekås, Glasflaska, BrosteCph, Underlägg, Svenskt Tenn


15 kommentarer:

 1. Fniss, du kanske skulle starta ett "Hötorgsblomsterstånd" i Göteborg? Helt normalt tycker jag, precis som många kuddar, du vet:) Önskar dig en fin helg! kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Vackra tulpaner!! Tröttnar aldrig på dem! Jag brukar också köpa ett fång med blommor på Hötorget precis innan de slår igen! Då skänker de nästan bort alla blommor! Som tur är tar tågresan bara 75min. så blommorna hinner inte vissna!

  Här har solen skinit hela dagen. Hoppas det håller i sig!

  Haha... gillar't skarpt att du som bor i Göteborg har Stockholmstabletter på köksbordet =)

  Ha det gott... KRAM!! Anna

  SvaraRadera
 3. Jag känner fler som lastar på sig blommor från Sthlm, jag åker till Partihallen och gör detsamma...

  Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan man köpa som privatperson där , eller är det bara som företagare ? ( fast det kankse är lika bra för plånboken att jag inte vet ;) )

   Radera
 4. Fullt normalt. Vi har lite långt hem men dottern brukar få några på sitt bord. Sen får vi hålla hast vid A6 i Jönköping så jag kan få titta in i deras snygga blomsterhandel. Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu skrattar jag högt ......på BLOMSTERTID på A6 brukar jag alltid försöka svänga förbi också , otroligt duktiga florister sm alltid arrangerat allt så snyggt.

   KRAM och ha en fin helg.
   Pernilla

   Radera
 5. Normalt beteende eller inte men underbart är det med alla dessa blommor :)))
  Så kul att ses i lördags :)))

  Kram Thess

  SvaraRadera
 6. ha ha...jag brukar också handla med mig en massa blomster hem!!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Men vaddå??... Det låter som ett fullkomligt normalt beteeende enligt mig iallafall!... ;-)
  Vem blir inte beroende av ett helt hav av blommor??
  Kram! Judita

  SvaraRadera
 8. Normalt eller inte, det låter som ett trevligt beteende tycker jag :)

  SvaraRadera
 9. Absolut helt normalt =) själv rundar jag alltid Hötorget på väg hem från jobbet på fredagarna och köper mina fredagsbuketter. Jag kan inte motstå färska blommor och vill gärna fylla hemmet med dom inför helgen. Din lilla rosa vas var ju supersöt så den förtjänar något fint blomster eller hur =)
  Ha en fin kväll

  SvaraRadera