6 april 2013

Snyggt badrum


Foton : Pernilla/ Piazzan

Badrummet....det är nog faktiskt det rummet som man ser minst bilder av i bloggvärlden.......så idag får det bli lite badrumsbilder. 

I detta badrum har man byggt ihop en egen bänk till handfatet av ett badrumskåp, en bänkskiva från ett byggvaruhus och så ett handfat.

Och så har de lagt ett galet snyggt kakel på golvet . Det syns lite dåligt på mina bilder men det skimrar i metallic ...ursnyggt !!


9 kommentarer:

 1. Håller med, det är inte mycket badrum, på bloggarna... själv tycker jag det är svårt att fota i vårt illa badrum, det känns lite litet och det vita kaklet reflekterar...
  Snygg inspiration du bjuder på!
  Trevlig helg!
  Kram /maria

  SvaraRadera
 2. Härligt att få se badrum! Snyggt! Gillade verkligen handfatet!
  Jag visar mitt stora ibland men glömmer de andra två små ;)
  Ha en härlig fredagskväll, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Du gjorde alldeles rätt i att visa det fina badrummet!!! Snyggt!! Kram!

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt, haha! Men jag tror jag vet varför.
  Vi har ju två, rätt stora i storlek och man får en trevlig känsla när man kliver in, men på bild, gör det sig inte alls! Det blir liksom lite stelt och konstigt. Har provat flera gånger att ta på gästtoan, tex, men båda gångerna har det slutar med att jag har raderat alltihop. Prova själv o fota i erat badrum ska du se (fast det kanske är jättesnyggt o smashing o jag har helfel... ;-)
  Kram! Judita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så! Det är jättesvårt. Jag gjorde ett försök och tog bilder på vårt också, men fick inte till någon fin helhetsbild. Som någon annan här nere skrev, det är ju så svårt eftersom rummen ofta inte är så stora. Så hos mig blev det några närbilder istället.

   Radera
 5. Superfint! Badrum är ju svåra att fotografera också eftersom de är så små!
  Kramen och en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Wowwww super lekkert!!!
  Fine bilder og inspirasjon!
  Ha en trevlig helg.

  ♥ Inger

  SvaraRadera
 7. Mycket snyggt! Badrum ska vara sköna och gärna personliga. Jag är så lycklig för det fönster som gör att jag kan se ut när jag badar ;)

  KRAM och trevlig helg
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Vilket fint badrum ni har! Jag har några bilder på vårt badrum också, men jag tyckte det var svårt med helhetsbilder. Vårt badrum är inte så stort, det påverkar väl också. Härligt badkar ni har! Det väntar jag på i vår källare :)

  SvaraRadera