16 april 2013

På Tallriken

Foto :Pernilla/ Piazzan

Yoplait lättfraiche , fond på räkskalen , en klick gorgonzola, citronsaft , finhackad schalottenlök, räkor och pasta...ja det kalasas det på här hemma ikväll. 

I vanlig fall brukar jag klippa till lite bladpersilja också men idag fanns ingen hemma så då hoppade vi det .

Jag använder alltid Yoplait lättfraichen numera till pastasåserna ,blir ett magrare alternativ och jag tycker det blir mycket godare smak än med grädde eller  cremefraiche.Vad föredrar ni ? 






4 kommentarer:

  1. Åh, sitter här hungrig efter gympan. Borde äta innan jag tittar in i bloggvärlden. Men... Nu blir jag ännu hungrigare. Tack för receptet. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är verkligen urdålig i köket, tyvärr... så vad föredrar jag? Det var en svår fråga för mig.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  3. Det där låt gott!! Tack för tipset om Yoplait lättfraiche :)

    Hoppas din dag varit bra!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  4. Åh perfekt! Min mamma undrade precis vad för mat jag vill bli bjuden på imorgon och det enda jag kom att tänka på var räkor av något slag :) Nu vet jag av vilket slag, tack!

    SvaraRadera