20 mars 2013

En stil som många gillar

Foto : Pernilla/ Piazzan

Hej !

fick mms igår från en väninna som ville visa en spegelram och en byrå hon målat om i vitt .
Hon älskar shabby stilen  och jag tycker det är jättefint men skulle däremot aldrig välja ha det här hemma och visst är det just det som är så fantastiskt att man gillar olika stilar och saker.Men jag  ska se om jag inte kan fota lite hemma hos henne någon dag för att ge inspiration till er som gillar den stilen

Här på bilden är också ett gammalt skåp som målats vitt hemma hos min syster ...och visst är det fantastiskt vad lite färg kan göra.

Fåtölj och bord Ikea och nätbur Berså ,Gotland, 
Keramikfigurer, från Prag 

Onsdag och idag tänker jag köra vårodling inomhus och  plantera mina vårlökar som anemoner, ranunklar m,m i hinkar här inne...nu orkar jag inte vänta mer ...måste ju funka att plantera ut dem sen ...eller ? 


Kram
Pernilla


4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det är härligt att vi faktiskt har egna stilar. Hur inspirerande skulle det vara om alla hade liknande hem ;) Ha det mysigt med alla dina blommor. Kram Ester

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!
  Ja visst är det tur att vi har olika smaker, smaken är som baken haha!
  Här blir det också blomsterpyssel idag!
  Ha det bra!
  kram camilla

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är så fint med shabby stilen å bilder. Men den passar inte min stil. Dock har vi ett litet inslag som jag är väldigt glad i, ett gammalt fransk glasskåp i ljusgrått. Det sväljer allt vårt porslin.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det så, en stil hos någon annan kan vara väldigt fin, hos just någon annan!

  SvaraRadera