17 januari 2013

IKEA PS 2012


Varje gång jag ser någon som lämnar Ikea med stolen IKEA PS 2012 i kundvagnen tänker jag alltid: "Den är förbaskat snygg den där ". 
Men kom på nu när jag gjorde inlägget att jag faktiskt aldrig provsuttit den Någon som vet om den är lika bekväm som den är snygg? 


Kram på er !
Pernilla
9 kommentarer:

 1. Det är ganska sällan jag är på IKEA... så den där stolen hade jag faktiskt ingen koll på! Den är riktigt snygg!! Kul att se den! Jag får nog bättra mig och spana in deras hemsida lite mer :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Jag har dessa som köksstolar. Har lagt en rund sittdyna på dem och ett lammskinn över. Det blev jättebra och de är sköna att sitta i.

  /Cilla

  SvaraRadera
 3. Ingen aning, men den är snygg! Funderat på om det kan vara en bra arbets-stol, men kanske armstöden känns i vägen? ;)
  Hemmet i förra inlägget är så snyggt!!!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Snygg stol, går nog att ha till det mesta.
  Ha en skön kväll.

  Kram - Mitt hus på landet

  SvaraRadera
 5. Snygg, men jag har inte sett den på ikea än, är det en nyhet nu eller?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Den är så fin den där stolen. Har sneglat på den ett tag och den är skön att sitta i! Såg att Ylva Skarp hade de hemma med fårskinn i, fint!

  Kram

  SvaraRadera
 7. haha ja det kan ju vara en fördel att provsitta innan.... jag gjorde inte det med våra tolixstolar men fick ändå med mannen på att köpa 6 st....utan att ha provsuttit!! Som tur var så är dem faktiskt sköna... och det är PS stolen oxå:)

  Ha en fin dag!!

  Kraam Emma

  SvaraRadera
 8. Fin stol men den har jag faktiskt inte sett ens. Eller provsuttit...
  Kram Suss

  SvaraRadera