19 januari 2013

Har ni testat det här någon gång ?Förra veckan när jag var nere på Teneriffa hade vi ju turen att ha med oss några i sällskapet som bor där nere och även några som bott där tidigare så det innebar att vi hamnade på otroligt bra matställen hela tiden och en av kvällarna kom det här in .
En glödhett sten där man fick sitt, kött, fisk, kyckling på och som man sedan grillade precis så hårt som man själv ville....engelsmännen som var med sa att de ofta åt detta hemma i England men för mig var det helt nytt.

Nytt och gott!

7 kommentarer:

 1. Åhhh häftigt det har jag aldrig sett förut!!! Känns som om jag har noll koll i och för sig. Lämnade storstan (Stockholm) för 8 år sedan. Här i Hjo finns mest pizza ; ) Blir lyrisk då jag kommer till storstan eller utomlands och får testa allt gott som finns : )) saknar att bo i stan ibland. Speciellt under vintern så trist i lilla Hjo då!!! kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Har aldrig sett det heller. Spännande :)

  SvaraRadera
 3. Nix men det ser urgott ut!

  Kram
  L

  SvaraRadera
 4. Här i Pennsylvania där jag bor finns det flera restauranger som har "Hot Stone". Jättegott!! Jag vet att det också är ganska vanligt i Tyskland.

  SvaraRadera
 5. Har hört det men aldrig ätit det.
  Kul att prova ny mat.
  Ha en skön söndag.
  Kramar Anna - Mitt hus på landet

  SvaraRadera
 6. Japp, finns här på hemmaplan i Onsala (inte så långt från dig! )

  SvaraRadera