1 december 2012

De dyker upp på lite överallt ..Avvento , de Fina granarna / ljusstakarna som är formgivna av Marianne Nielsen för danska klassiska Kähler har i år kommit i grått också...söta eller hur? 
Har precis landat i soffan efter en heldag i Ullared.....och  jisses vad trött jag är .Hade tänkt plocka fram ljusstakar och stjärnor här hemma men det får bli imorgon istället. Har ni andra fixat färdigt inför advent ?

Bilder lånade från  Kähler .


8 kommentarer:

 1. Jättesöta!!! En dag på Ullared, det tar på krafterna.
  Svar, nej! jag har inte hunnit alls det jag planerade idag...men det blir förhoppningsvis en dag imorgon också och förresten, dagen är inte slut än;)

  Önskar Dig en fin Adventssöndag!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 2. Så snygga!! Man vill ju bara ha några stycken...De blir snyggare och snyggare ju mer man ser dom, både till färg och form. Ha en bra kväll. /Anna

  SvaraRadera
 3. Så fina! Här är vi inte riktigt klara än, men på god väg.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Japp, stjärnor och stakar är där de ska sedan ett par dagar tillbaka!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Fick du något spännande med hem från Ullare tro? Är ett väldigt energikrävande ställe, men man blir nöjd om man kan fynda. Önskar dig en fin advent. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. O nej, jag är INTE färdig. Långt ifrån :)
  De där granarna blev jag kär i förra året men hade svårt att hitta dom i svensk butik/nätshop. Kanske är de mer lättåtkomliga i år. Den gråa färgen var fin, passar ju in överallt. Annars gillar jag dom i grönt också. Finfina vilket som. Tack för fina bilder!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Ja, nästan...nu kl. 03:10....
  Kramar

  SvaraRadera