28 november 2012

Att...


...ta en Latte och andas efter jobbet ..det är vad jag precis gjort...och nu är det dags att ta tag i den där listan "Jag gör det imorgon"  som jag har byggt på ganska rejält de senaste dagarna.....överst står "nytt pass" och jag slänger en blick på en vinterblek sak i spegeln med en sminkning som gjordes där någon gång vid 6-tiden imorse  och jag tar ganska snabbt beslutet att den punkten ...den gör jag nog imorgon ...;) .


Pernilla
8 kommentarer:

 1. Hi, hi man får unngå å se seg selv i speilet så sent på ettermiddagen. ;o) Deilig å ta en sjekk på listen over ting som har en tendens til å bli utsatt, rart det der. ;o)

  Ha en deilig kveld!

  Klem,
  AW

  SvaraRadera
 2. Jaa jag förstår! Klart man vill se pigg ut på sitt pass! man av någon konstig anledning blir de bilderna sällan bra iallafall!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. *skrattar...ja du har så rätt Helena ..tror faktiskt ALDRIG jag sett ett pass där jag tyckt personen vara till sin fördel..;)

  SvaraRadera
 4. Så är det för mig med nytt körkort :-) Det håller på att gå av på mitten och i somras tänkte jag att jag borde göra det när jag har lite färg i ansiktet. Det har jag inte längre... Kanske till sommaren ;-) om det håller ihop så länge!

  SvaraRadera
 5. Hihi ,ja för man vill ju vara snygg på det där jäkla fotot! Jag ser halvt galen ut på mitt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. frågan är ju om det går att se bra ut på ett pass.......:)

   kram ...söta klänningar du visade idag.

   Radera