26 oktober 2012

GRÖNT i inredningenNästan exakt den här gröna färgen hade min syster och hennes man målat väggen med i  köket i deras gamla  lägenhet och det kändes alltid så varmt och mysigt att sitta där tyckte jag och dessutom riktigt snyggt till  vitt och trä som de blandade upp med .
Letade med hittade ingen gammal bild...hade varit kul att visa....

Dagens bilder och sakerna på dem kommer från Danska House Doctor.....måste säga att jag tycker inköparna där har lyckats hitta mängder med saker som faller mig i smaken den här säsongen och jag ser också att det blir lättare och lättare att få tag i deras produkter  även här i Sverige...Kul!!Alla bilder är lånade med tillstånd från HOUSE DOCTOR 5 kommentarer:

 1. Jag tycker grönt är en snygg färg, sonen har haft det mycket på sitt rum, nu kör han rött och svart ;) Än har inte den gröna färgen fått grepp om vårt hem...men vem vet?*hihi*

  SV:japp, datum spikat! Ska bli sååå kul

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Grönt är fräscht att plocka in i inredningen. House Doctor bjuder ofta på snygga detaljer och vackra bilder. Kram o ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Har en liknande färg på en fondvägg på landet och även i stan har våra stolar vid "fin" matbordet ljusgrön klädsel! / Annika

  SvaraRadera
 4. Snyggt som tusan!

  Trevlig helg/Sofia PR

  SvaraRadera
 5. Grönt tillhör inte mina favoriter... eller rättare sagt jag har nog försökt, men får inte tilld et! Men, det där var ju hur snyggt som helst!!!!
  Tack för inspirerande bilder!
  Kram /Maria

  SvaraRadera