29 oktober 2012

GinoMan glömmer bort  ......... 
Satt och bläddrade i min kokbok från  PA&CO , som är från den omtalade krogen på Riddargatan i Stockholm, där x antal kändisar sägs ha hängt under årens lopp.
Och hittade receptet på efterätten Gino  som  har sitt ursprung från just denna krog .Det var alldeles för länge sen den åts här hemma,men nu åkte Jordgubbar , banan , kiwi och riven vit choklad in i ugnen och serveras med vaniljglass.
och tänk att något så enkelt kan vara så gott !

Och medans det glufsades Gino läste jag roliga anteckningar som fina vänner , personal på krogen och en och annan herr Scocco gjort i min  bok.....och så log jag  åt minnena  från  fantastiska  kvällar jag också haft där......

Gino ...vilken tur att jag blev påmind igen ...;) Pernilla

6 kommentarer:

 1. Varför krångla till det, när det enkla ofta är det bästa. Älskar Gino, gott, fräscht o enkelt att göra, perfekt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Verkligen underskattad, brukar komma på den då och då och det är lika gott varje gång. När jag bjöd svärfar på den för något år sedan sa han att han aldrig hade ätit det förut och ville ha receptet, herregud jag trodde han var den generationen som var uppfödd på Gino ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Mums, den där efterrätten gör ibland på somrarna på grillen, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Mums....väldigt länge sedan jag åt en sådan efterrätt. Blir så sugen på det.

  SvaraRadera
 5. Men åh. Gott.
  Jag vill oxå ha.
  Planerar en trip till Gbg nu i nov. Kanske vi måste ses då?;)
  Och ja scocco kan oxå få vara med;)

  ❤❤kram

  SvaraRadera