24 september 2012

Det får mig att minnas den där Lena Philippson perioden ..



Inhandlat en ny senapsgul scarves och jag älskar den färgen , men den får mig också att minnas en senapsgul kavaj jag sydde där precis i början av 90-talet ....och det var inte den enda kavajen, för på den tiden gjorda jag som Lena Philipsson  ...sydde kläder själv och eftersom det var mycket utgång som gällde under den tidsperioden så blev det faktiskt en kavaj i veckan...*skrattar...och till kavajen bar man svarta nylonstrumpbyxoar och svarta korta cykelbyxor ?!...ja herregud ....och tro det eller ej men det var verkligen hur trendigt som helst ...*skrattar...

( fast när jag tänker efter så är det ju faktiskt så en del går klädda nu , fast med shorts istället för cykelbyxor....;)) 





fast det här får nog bli den sista scarvsen  med stjärnor.......;)...kan ju vara kul med lite variation... 

7 kommentarer:

  1. Ha ha lång kavaj och cykelbyxor, det kommer jag ihåg! Jättefin sjal, kram

    SvaraRadera
  2. Hahaha urläckert med cykelbyxor! Helst glansiga också va? :)

    Idag fick jag hem kuddfodralen. Stort tack, de är verkligen superfina! Kika in hos mig så får du se dem på plats.

    Ha en bra kväll.
    Kram Vanja!

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det tur att trender kommer och ibland att de ger sig iväg igen :-) Vilken härligt gul färg det är på sjalen, verkligen en riktig höstfärg!

    SvaraRadera
  4. åhh gud, påminn mig inte om 90-talet...Hahaha..fast 90-talsmodet är ju tillbaka. Allt snurrar runt runt :P Supersnygg var scarfen iaf!

    SvaraRadera
  5. Ja, vad läcker man var då...glöm inte axelvaddarna!? Tack & lov känns det som om man funnit sin stil nu men det känns som om man ska gå igenom dessa faser i livet. Tack för en fin blogg....krams m

    SvaraRadera
  6. Visst är det härligt att minnas tillbaka ibland. Det mesta kommer tillbaka, men ibland känns det som det inte var så länge sen sist. Iallafall är det en snygg sjal du köpt!
    Anita

    SvaraRadera