22 juli 2012

Tine.K KorgJag tror inte det finns något från Tine.k.Home som jag  inte gillar. Här är en superfin korg som min syster och hennes man har och stoppar kuddar till uteplats möblerna i . Nästa inlägg blir härifrån Gotland  där jag befinner mig nu .


(och ni som undrar över det turkosa fatet där pizzan låg på ...det är köpt på Gekås ?! ...ni vet att  jag älskar det stället ...*skrattar.

och angående min bänkskiva i köket är det en laminatbänk som är beställd från NA-LACK och den är är helt  toppen , känns inte och ser inte ut som vanlig laminat  och jag prövade faktiskt att hälla det mesta på en provbit innan jag beställde.Hade bestämt mig för dyrare kompakt laminat först men är jätteglad att jag valde den här. Däremot kan det ju var aktuellt att tänka igenom längden och hur den ska transporteras in i bostaden  , jag ville ha en hel på 3.60 meter och det var precis att vi lyckades få in den via stege fönstervägen  ...*ler

Vi ses senare!

Kram 

Pernilla

5 kommentarer:

 1. Sååååååååå snygg korg!!! Håller med, Tine hon kan hon!!!

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Har en liknande fast rund, som jag har filtar i!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vilken helt underbar korg. Man bara blir helt förälskad.... Var ska jag ha den? Vad kan jag byta ut? Hur ska jag gömma den för mannen, så att han inte ser att jag har fallit för frestelsen...?

  Kramar

  SvaraRadera