4 juli 2012

"På radion spelas Johnny Cash "....


Underbara , underbara sommarkvällar .

Madonna har precis börjat sjunga på Ullevi här i Göteborg  , men jag var och såg henne senast hon var här i Göteborg , så ingen Madonna för min del idag.Istället blev det  Liseberg ,där  fantastiskt duktiga Pernilla Andersson sjöng på Taube scenen.

...och det är varma sommarkvällar som denna man ska höra hennes sånger...

Vackert!!!


Kram 

Pernilla
8 kommentarer:

 1. Sommar och musik. Så härligt!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt och precis det som är njutningen med sommarkvällar!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. Det är stort att Madonna är här igen. Tyvärr har jag aldrig varit och tittat live på henne. Det låter dock som du fått en härlig kväll ändå :-)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Låter som en alldeles underbar sommarsverige-kväll!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Helt klart ett bra val! Det känns ju som att Madonna var här nyss, och henne behöver man ju inte se varje gång, det var en magisk kväll i Götet för tre?? somrar sen. Vi var 4 tjejer som åkte ner från Södertälje, vi var väldigt nöjda med resan, hade galet roligt!!! Vi hade hittat något B&B en lite bit utanför, men där var så sunkigt så vi ville inte sova där... Kanske hade funkat om man varit 18 år... Hur som helst, när vi åkte in till city, efter att vi sett rummet, så slank vi in på Scandic precis vid stationen och frågade om de kunde hjälpa oss (två Madonnakoncerter och fullbelagt sedan länge....)Men men, man kan ju alltid chansa! Och till vår förvåning, så skakade de fram ett rum till oss 4! Helt galet underbart, vi köpte 4 tandborstar och en tub tandkräm, gick ut och åt, sen sov vi kungligt i det fina stora rummet!!! Många skratt blev det på det äventyret. Dagen efter åkte vi och hämtade packningen och bilen och berättade för ägaren att detta inte var vad vi förväntat oss och att vi inte sovit där och att vi inte skulle vara kvar... Han bad om ursäkt och vi slapp betala! Såklart, jag skulle inte ens låta mina barn sova sådär!! Hua, men det löste sig super!! Både plus och minus till göteborgarna alltså ;)Vi kunde behålla rummet en natt till, då hade vi all packning med oss och så hade vi ju gångavstånd till Ullevi!!

  Från det ena till det andra, supersnyggt med svart och vitt i inredningen!

  Ha en härlig fortsättning på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Ja, hon är duktig hon :)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig sommarkväll ni har haft! Här i stan har vi Gatufest just nu. Hoppas det vackra vädret håller i sig nu.

  Kramen

  SvaraRadera
 8. Jag hade oxå valt duktiga Pernilla framför Madonna.
  Ha en skön helg! Anita

  SvaraRadera