27 juni 2012

Det blev ruccolapaj istället



..nej det "bidde" ingen flädersafts tillverkning idag ....det kom lite annat emellan  så det får bli imorgon istället. Tror minsann att jag ska testa tipset jag fick från Anna att stoppa en vaniljstång i ...Tack ! 
Men en massa ruccola hade jag med mig hem istället  så då fick det bli  ruccola paj.
och jag passar på att tipsa er om receptet. Perfekt till buffebordet  eller ha med i picknick korgen.

Supegod enligt mig  med mycket smak av soltorkade tomater och vitlök också.

Gör pajdegen och  låter den  vila i pajformen ca 30 minuter.
Bryn sen ruccolan , vitlök och soltorkade tomater lätt  i smör i stekpannan.
Vispa samman äggstanningen .
Häll i osten och så in i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.


Smaklig spis!

5 kommentarer:

  1. Såg onekligen smarrigt ut, tack för tipset!

    Kram, Sofie

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att man aldrig måste göra vissa saker! Ser med spänning fram emot receptet på fläder saften!
    Kram H

    SvaraRadera
  3. Det här receptet suger jag åt mig som en svamp, så gott!!

    kram o ha det fint i solen!

    SvaraRadera
  4. Gud vad den såg god ut den skall testas! tack! kram

    SvaraRadera