12 april 2012

Vad har ni på väggarna?

 Visst är det svårt , att hitta snygga saker till väggarna?  Har tänkt att jag ska gå igenom min bildbank någon dag och se om jag inte ska förstora upp några foton man tagit....

Vad har ni på väggarna? 

Det har ju varit och är ju fortfarande   trendigt att ha print med text  uppsatta. Jag har några små tryck här hemma och min syster har en större print av Therese Sennerholt  och så en av någon annan ( vet ej vem ) som har kommit på att man kan tjäna pengar på att texta  något och trycka upp ...*ler
16 kommentarer:

 1. Håller med, det är inte helt lätt att hitta snyggt att sätta på väggen ;)
  Här är det mest tavlor iform av svart/vita foton på väggarna. Har lite svårt för tavlor med färg, då får man ju liksom byta emellanåt, om man byter färg på kuddar m.m... ;)
  Tavlor med text på , är snyggt! De kan man ju också enkelt göra själv, precis som att rama in egna foton! ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Alltid så fint med tryck, min man är galen i konst så vi har ganska mycket som han har valt med mitt godkännande såklart hi hi, kram

  SvaraRadera
 3. Ja vad har vi på väggarna här hemma... Få se nu...

  Jag vill inte ha för mycket. Lite nytt, något ärvt...

  Tavellister är nog en favvo för då kan man lätt förändra utan att göra fula hål i väggarna :)

  A

  SvaraRadera
 4. hihi i öhuset är det fortfarande tomt på väggarna, men hemma är det en blandning av lite konst, planscher och fotografier från resor och lite av varje. kramkram

  SvaraRadera
 5. Jag har så märkliga saker på väggarna...horn, virkade dukar, påslakan, bokstäver, en spik, en apa... OCH vi får inte glömma pepparkaksmåttet... Ja, du fattar ju själv. Galet...kanske gränspsykotiskt ;)

  Kramar

  SvaraRadera
 6. De där trycken är så fina, jag ska till en kompis o kolla tavlor idag. Får se om jag hittar något fint..

  Ha en go helg!

  SvaraRadera
 7. Jag har nästan inget alls på väggarna. Både för att jag inte riktigt vet vad jag vill ha, men även för att jag aldrig hänger upp tavlorna jag har. Men nu måste jag ju nästan hänga lite tavlor idag...
  Ha en kanondag!

  SvaraRadera
 8. Kunne godt ha en Therese Sennerholt på veggen her hjemme. Liker hennes arbeid godt!
  Jeg samler på kunst, så det er i grunnen det som finnes her hos oss. Etter oppussingen i stuen har jeg kun hengt opp et par bilder.
  Pleier å flytte rundt på bildene våre, og vi har aldri alt hengende oppe. Da blir det mer spennende å oppdage bildene "på nytt". ;o)

  Ønsker deg en strålende weekend, Pernilla!


  AW

  SvaraRadera
 9. Ja det där med vad man ska ha på väggarna tycker jag är supersvårt och nåt som måste växa fram.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Här är det dåligt med tavlor på väggarna. Gillade de tavlorna med text, svart/vit är bra blir inte så mycket färg att ta hänsyn till...
  Ha en skön helg! Kram Suss

  SvaraRadera
 11. jeg vil nok en gang takke deg for billeten jeg fikk:) Det er veldig snilt:) Vi drar i morgen tidlig, og jeg gleder meg enormt:) Jeg ønsker deg en masse god helg.
  Klem fra meg

  http://lindashagedrommer.blogspot.com/2012/04/svensker-er-saa-greie.html

  SvaraRadera
 12. Tack för du skrev några rader till mig så att jag hittade hit till din mysiga blogg! Här ser jag att jag kommer bli mycket inspirerad :) Ha en fin helg, kram jessica.

  SvaraRadera
 13. Här hemma är det mest konst faktiskt. Var duktig och ropade in mycket tidigare. Sen har det nog varit mycket teckningar och nnat också de senaste åren:) kram!

  SvaraRadera
 14. Men här var det mycket fint tycker jag på bilderna! Jag gillar nog mäst plancher från Andy och citat i olika former! Sedan så är det alltid snyggt och personligt med kort som man tagit själv! Jag har några bilder från tunnelbanan och från en pub i Stockholm som jag gillade. Jag lät dom förstora den till 1,5 *2. Det ger ju lite mer personlig prägel i hemmet också.

  Stora kramar CC

  SvaraRadera
 15. Jag har inte så mycket på väggarna faktiskt. Några speglar, en tavellist med små ljuslyktor och en och annan tavla. Gillar inte när det blir för mycket.

  Ha nu en riktigt fin och mysig helg! Kram

  SvaraRadera
 16. Håller med dig att det verkligen är svårt att hitta något som faller i smaken. Har en bild som min sambos arbetskamrat har målat, och sen har jag förstorat upp en egen bild.
  Försöker hitta tavlor med ord, men hittar ingen som faller mig i smak. Dock var dom två som är ovan väldigt fina!

  SvaraRadera