22 april 2012

MoccamasterDen här kaffebryggaren från moccamaster har något som jag verkligen behöver .........ett droppstop....vilket jag skulle behöva till min näsa ?!  
Har aldrig varit med om något liknande, det är verkligen som näsan förvandlats till en kran och det bokstavligen bara  rinner ur den.

Ja ,jag  har nog åkt på både allergi och förkylning och feber , längesen jag kände mig så dålig så det blir t o m att stanna hemma  från jobbet imorgon känner jag .....men  , men .....med hjälp av alvedon och massor av  kaffe lyckades jag iallafall  pallra mig iväg och få håret gjort , har fått nya slingor och en toning i håret...snyggt och sommarfräscht !!

Sitter också och funderar på ny kaffebryggare, har ni tips på någon som brygger gott kaffe så släng in några rader...vill ha en som verkligen kokar upp vattnet först ...

Kram på er och tack för alla krya på dig hälsningar ...


7 kommentarer:

 1. Du får visa hur fin du blev! Moccamaster gör gott kaffe förstår jag. Själv är jag mest förtjust i kaffet merrild som bara går att få på restauranger o cafeer i Sverige. De använder tydligen en specialmaskin för det kaffet.jag har en halvmekanisk som maler bönorna men gillar eg bryggkaffe mer. Långt inlägg om kaffe, min passion hihi. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Hm det där lät ju gott ...jag gillar iof bryggkaffe...fast ännu godare är det ju med en sådant kaffe som du pratar om ..nymalet ...m.m ....frågan är som alltid hur mycket pengar man ska lägga.....och bild på mig.?!...*skrattar...ska se om jag kan kaxa till mig och visa ansiktet på hon som står bakom den här bloggen ( tycker ju själv att det är så mycket roligare när jag ser andra bloggare ;) ) ...kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Stackare! jag har samma problem som du! Med behov av ny kaffebryggare alltså! Har en perculator idag som jag tycker gör världens godaste kaffe! Riktigt varmt vanligt kaffe! Hade en fundering på moccamaster, men jag väntar och ser vad du får för förslag här inne!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Håller med Helena. Jag har oxå perculator, som gör det godaste kaffet ;) Men man "får" inte använda bryggkaffe, utan helst kaffe för perculator eller kok-kaffe ;)
  Er bänkskiva liknar vår, väldigt mycket! ;)
  Krya på dig!
  Kram/ Maria

  SvaraRadera
 5. Vi har en Siemens Porsche bryggare med termos som är perfekt när man vill förflytta hela kannan, tex till altanen och det skall hålla sig varmt. Vi köper hela bönor som vi maler i egen kaffekvarn. Det blir jättegott! kram

  SvaraRadera
 6. Min svärmor kör old fashion; kokar kaffet på spisen, häller det via ett vanligt filter ner i en Kockums-kanna och sen står det på spisen eller på en värmeplatta tills det är dags att koka nytt kaffe. Min svärmor dricker MYCKET kaffe ;)

  Kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Jag är mycket nöjd med min Moccamaster! Så har vi en Nespresso-maskin också som vi gör espresso och kaffe latte med, mums!

  Krya på dig!

  SvaraRadera