17 mars 2012

Perstorps platta

 har flytta in i tillfälligt i form av ett litet bord......då det ordinarie bordet har fått flytta ut ...och tänk,  minns att jag tyckte Perstorps plattan var det fulaste som fanns förr  ....och nu sitter jag här och tycker det är riktigt vackert.


annars jobbar vi hårt med att skrapa loss väv från 60-talet på väggarna här ....och då jobbar vi verkligen hårt ....*ler


Ha en fin lördag !!6 kommentarer:

 1. Skrapa väv kan vara något av det mest tidsödande man kan göra :) Önskar dig en fin lördag trots allt!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jaa du tiderna förändras!!! När jag köpte mitt sjuttiotalshus för sexton år sedan hade dom perstorpsplatta som badrumsväggar!! Hua! halva väggen med perstorp och andra halvan med ljusblå plast som såg ut som panel!
  Har väldigt svårt för perstorp, men det har ju sin förklaring! Var tvungen att leva med badrummet ett antal år eftersom jag ägde och bodde i huset själv med min stora dotter! Gjorde bara en enkel förändring genom att måla över alltihop i dåtidens terracotta och beige! (ja herregud vilken tid)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åh vilken nostalgi, fint! kram

  SvaraRadera
 4. Ja det låter som om ni har att göra ett tag, men så är det ju, vill man ha fint och på sitt viss, så får man bita i. Kämpa på!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är den fin!
  Ha en fortsatt fin lördag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Oi nå ga du meg flashback fra barneårene og det mønsteret er virkelig nostalgiskt!! Lykke til med oppusning! Skal bli spennende å følge deg;) Ønsker deg en fortsatt fantastisk helg! Stor klem Birgitte
  PS: tusen takk for hyggelig hilsen hos meg *smiler

  SvaraRadera