13 mars 2012

Kloka råd om belysning i kök.

 Ja, jag behöver just era kloka råd och erfarenheter runt belysning i kök.
 Vad har ni för typ av armaturer vid arbetsbänken ? och är det någon som har just sådana här infällda spotlights och hur upplever ni att ljuset är med dessa? ...blir jätteglad om ni delar med er av era erfarenheter  och råd.....

Kram på er !
Pernilla

10 kommentarer:

 1. Lekkert kjøkken og belysning;9

  SvaraRadera
 2. Vi har spotar i köket, precis som du visar. Funkar jättebra. Jag rekommenderar att ni väljer LED-belysning som är den bästa. Vi ska byta till det.... Dock tycker jag inte att den belysningen räcker i köket. Ibland vill man ha väldigt upplyst och då hade det behövts spotlights i taket också. Så det ska vi skaffa någon snygg variant på såsmåningom. Lycka till!

  Kramar kicki

  SvaraRadera
 3. Vi har spottar i köket o sovrummet och det är helt super! Snyggt ljus oc med dimmer kan man lysa upp rejält eller ha det sof, rekommenderas varmt! Kram!

  SvaraRadera
 4. Vi har just sådana dimbara i köket. De ger bra ljus, men om det är mörkt ute och jag behöver riktigt bra ljus så måste jag tända spotarna som vi har i taket också.
  Det är fint att ha de tända när man inte är i köket och dimma ner dem, det ger ett fint och lagom ljus. Vi är jättenöjda med våra!

  Lycka till!

  /Erika

  SvaraRadera
 5. Vi hat et Marbodalkjøkken med helt like spoter under kjøkkenbenken som vist på dette bildet. Det fungerer veldig bra, og er, etter min mening, et must ved en kjøkkenbenk. I taket har vi down lights med dimmere. Det er praktisk å kunne justere styrken på lyset ettersom hva man skal gjøre i rommet. :)

  Ønsker deg en glad dag, Pernilla!


  Anette Willemine

  SvaraRadera
 6. Ja vi har spottar lite varstans, bla i kök, undöer diskbänk. tycker det är kanon. På alla ställen har vi dimmer till dem. Så man ävne kan ha skön soft snyggt ljus oxå. Trivs väldigt bra med spottar.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Jag har inte sådan spotar men jag vill säga att jag ÄLSKADE ditt kök =) Kanon fint tycker jag!!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Vi har spottar över diskbänken och tycker de ger tillräckligt ljus, inte precis såna som du har men liknande. Har ingen dimmer och känner inte att det behövs heller, just vid diskbänken önskar jag bara arbetsbelysning. Fina bilder från ert hem

  SvaraRadera
 9. Hei:)
  Vi har downlights under kjøkkenskapene med dimmer.
  Er kjempe fornøyd med det.

  :)

  SvaraRadera
 10. Jag har själv samma problem. Är rätt inne på någon form av LED-belysning mest för att jag är tokig i LED. Älskar hur ert kök ser ut i dagsläget. Denna typ av spotlights tycker jag passar grymt bra i köket, sen om det lyser upp tillräckligt vet jag dock inte. Lycka till!

  SvaraRadera