1 februari 2012

Var förbi Indiska idag ....
Sprang förbi Indiska idag och inte vilket  som helst utan det allra finaste tycker jag, det  som ligger på Kungsgatan här i Göteborg. Butiken  ligger i en fantastiskt stor och vacker lokal och har en jätteduktig dekoratör som jobbar där.....så ska ni besöka Göteborg så  är det ett litet tips att ta sig en titt här ......Jag .lyckades också knäppa en  helt ok bild med min iphone idag så jag kan visa er med .........tyckte den gröna färgen på ljusstakarna var väldigt vacker.....

.nu ska jag försöka få tag på min väninna som är frisör ..."råttfärgsspöket " har slagit till igen ...*skrattar....

Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag håller med dig, färgen är väldigt vacker och jag gillar formen på stakarna också. Läckert med röda ljus i!
  Jag välkomnar färg! så jag går nästan och småmyser när jag ser att det kommer mer och mer färg...fast det är klart lagom är bäst;)
  Nu ska jag ut i kylan med mina små vovvar.

  Ha det gott!
  lisamaja

  SvaraRadera
 2. Läckra ljusstakar!
  Själv är jag lite kluven, när det gäller grönt i inredningen... Vet inte riktigt varför?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har också besökt Indiska idag, men kikade mest bland kuddarna. Mitt hår blev bra hos frissan, men nästa gång ska gråtonen (råttfärge) bort. Tur det finns färg.

  Anita

  SvaraRadera
 4. Kjære Pernilla! Tusen takk for så fine ord på bloggen min! Har vært inne hos deg før, men fikk ikke til å legge igjen kommentar? Ville takke den gangen også for så fin hilsen fra deg! Har lagt meg til som følger hos deg, liker bloggen din veldig godt! Ønsker meg VELDIG mer keramikk fra TineK, fikk jo pakke fra blackballoon for noen uker siden. umulig å skaffe her i norge, så LOVES den du hadde på bordet ditt! :)

  Beste kramarna (var det rett i flertall?) fra Elin!

  SvaraRadera
 5. Vet precis vad du menar, det Indiska är helt fantastiskt! Det är väl en kille som jobbar som dekoratör där. Han gör iaf underverk.
  Supersnygg dukning!
  Kram Malin

  SvaraRadera