27 februari 2012

Kök

Jag knäpper bilder överallt och då även  på alla kök jag tittar på .Passar  på att dela med mig till er ...... kan ju alltid  ge någon inspiration eller en idé. Här ett kök från Ikea.
 Går allt som det är tänkt ska rivning av köket här hemma snart påbörjas....fastän  beslut om köksbänk  ännu inte tagits.....!!!!  ......något veligare än jag finns nog inte...


Kram på er alla och vad kul det är med era kommentarer.Men har förstått att det är många som har svårt att  kommentera också ....någon som vet hur man kan åtgärda det ?


7 kommentarer:

 1. Kök är alltid kul, finns ju så många möjligheter.
  Nä, jag har inte haft några problem med att lämna hälsningar. Men jag ser nu att hela sidan här ser annorlunda ut...

  kram

  SvaraRadera
 2. Spännande med nytt kök! Jag håller också på och funderar och tittar och planerar och mäter och tänker nya luckor och.... =)
  Ska bli kul att få följa!
  Kram Jenny
  Verkar vara lättare nu att kommentera, det ser nytt ut på bloggers kommentarställe :)

  SvaraRadera
 3. Ahh, I know what you mean;) Köket blir man nog aldrig riktigt klar med i tanken då det finns så mycket fint! kram

  SvaraRadera
 4. Kök är nog det roligaste att planera, för det är ju så otroligt många val där, som ska göras! Snickerier, bänkskivor, diskbänk (vanlig eller infälld?;), handtag (eller knopp? eller båda?)vitvaror, köksblandare... Ja, det är en del att planera ;)
  Ser fram emot att se mer!!!!

  Kram!!!!

  synd att det är så långt mellan oss, för det hade varit gott och trevligt med det där flyttfikat ;)

  / Maria

  SvaraRadera
 5. Det är så roligt med kök, så personligt och så otroligt många olika att välja på.

  Nej, jag har inte haft problem på din sida, men jag vet att några haft problem med min också.

  Jag fick tipset att ta bort stavkontrollen, tydligen inte nödvändig. vad jag förstår har redan bloggen ett filter som ska vara tillräckligt... vet ju inte helt säkert, men det är ganska besvärligt om man skall skriva till många och alla har stavkontroll... den är inte alltid helt lätt :D

  Hoppas du får löst problemen.
  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Ja jag vill gärna göra om i vårt kök, vi precis bytt diskmaskinen som gick sönder, en början hihi:) sen vill jag byta köksbord , ja det är bara att fortsätta. Bra tips av väsklycka här ovan, skall nog ta bort den kontrollen jag med den är jobbig:)
  kramis!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Vilket fint kök di visar! Det är ju så roligt med just kök! Vi byggde nytt för drygt ett år sedan och jag njuter fortfarande till fullo av det! Här pågår annars badrumsbygge för fullt!

  SvaraRadera