8 februari 2012

Att hitta sitt hem i en annan del av världen...Ja, en konstig känsla var det när jag kollade upp en webbadress som var länkad väldigt ofta till min blogg och  hittade bilder på mitt hem där ? !...........konstigt nog kändes det som det inte var mitt hem som jag satt och tittade på  ....*skrattar.
Ni får gärna låna mina bilder men ser gärna att man skickar iväg en liten fråga innan och länkar till den här sidan.....*ler

Idag byts kaffet ut mot ingefärste , precis som många andra känner jag mig riktigt krasslig .


Kram från Göteborg.
5 kommentarer:

 1. Det finns då folk till allt! Det är tur att vi har koll vart bilderna egentligen hör hemma!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Javisst är det tråkigt när man hittar sina egna bilder på andra håll än vad man tänkt sig. Och utan att de frågat om lov. Smickrande att de gillar bilderna, men man vill ju gärna vara med på ett hörn som fotograf!!!
  Jag hittade en av mina bilder på en kroatisk segelbåtsuthyrnings sida...
  Funderar på om jag ska mejla dem och påpeka detta.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. Trist att den som "lånar" inte frågar...
  Så fint det ser ut att vara hemma hos dej!
  Kram

  SvaraRadera
 4. ja det är kul att de inspirerar iallafall och som sagt lånar mer än gärna ut bara man får veta....*ler ...tycker däremot att du Maria ska höra av dig till företaget med segelbåtarna .Du har ju copyrigheten till bilderna ...ersättning eller namn med på bilderna ...*skrattar...

  Kram till er ....

  SvaraRadera
 5. Jeg synes også det er helt greit at noen bruker bildene mine, men det bør linkes tilbake til meg. :)

  Toppen av frekkhet opplevde jeg her sist høst, da jeg fant et av mine bilder som var sendt inn til en konkurranse. Hun utgav seg for å være rettmessig eier og fotograf. Tilfeldighetene skulle ha det til at jeg også skulle være med på denne konkurransen, og det var slik jeg oppdaget dette. Jeg sendte en mail og de fjernet bilde, men jeg fikk aldri vite navnet på vedkommende.
  Det er ergelig at noen kan være så frekke og utspekulerte!!


  AW

  SvaraRadera