28 januari 2012

redigera i photoscape och morgonkaffe


Det nödvändiga morgonkaffet är intaget......och jag har även hunnit med att redigera lite i photscape , väldigt enkelt  om man jämför med photoshop som jag annars brukar använda mig av.
 Photoscape laddar man ju dessutom ner helt grattis...:) .
Jag ska fortsätta redigera lite bilder  och sen pröva  att lägga upp dem på Drop box. Ska tydligen fungera som en "extern " hårddisk , där andra enkelt kan ta del av ens bilder....man slipper de där USB minnena som aldrig är där de ska vara...?!
Tack för tipset Jess och Postbox Torslanda !
det är just det här som är så fantastiskt i "bloggvärlden  när man kan få tips av  andra .....

4 kommentarer:

 1. Jätte fin bild!
  Jag gick en kurs i Photoshop elements, men det var lite för krångligt tycker jag, så jag laddade ner photoscape och tycker det är lättare, men får inte så fina bilder som du. Vad menar du med Drop box? Har aldrig hört talas om?
  Hälsningar Helena

  SvaraRadera
 2. Ja, photoscape är enkelt ;)
  Visst är det kul med bloggvärldens alla tips och all inspiration!
  Njut lördagen!
  kram!

  SvaraRadera
 3. Dropbox ska fungera som extern hårddisk . Jag håller på att sparar bilder där nu , istället för att ladda ner på usb skicka filer , bränna en skiva...sen ger jag bara en anna person i fråga tillgång till "mina filer" och så har hon sen mina bilder hos sig...Verkligen jättesmart!

  Kram på er ...

  SvaraRadera
 4. Sv; Ja, visst är det kul att man kan dela med sig av sina idéer och kunskaper! Hoppas du får Dropbox att fungera, jag tycker iaf det är väldigt enkelt utformat. Ha en fin måndag! Kram

  Ps. Bröllopet var precis sådär fint och underbart som man föreställer sig, fick kämpa mot tårarna i kyrkan ;)

  SvaraRadera