4 januari 2012

Kan brons vara något ?....Idag skapar vi lite antiklook här hemma .......föll pladask för de här ljustakarna som jag hittade på det där stora varuhuset där man kan fynda hela tiden...*skrattar. Hade någonstans i bakhuvudet att jag läst om att brons skulle vara något som det skulle  komma mycket av i vår. 

Så tre stakar fick följa med hem och fram åkte också mitt loppisfynd, mässingsfatet , som oputsat , får ett bronsliknande utseende.......får väl se hur  många dagar den här konstellationen står kvar ....7 kommentarer:

 1. Absolut! Brons är snyggt! Speciellt till blått, och turkos, som du visar. Även snyggt till lila och rosa i lite "smutsiga" toner, tycker jag! Stakarna är jättesnygga! Vilket varuhus? Menar du ÖoB? ;) Snyggt blomsterarrangemang!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 2. Fint tycker jag! Jag hade en tanke om att samla på mig mässingsljusstakar på loppis och ställa i grupp. Problemet är att hemam hos oss är så mycket i stål och silver så frågan är om det passar..?

  God fortsättnign!

  SvaraRadera
 3. Jag tror du har rätt. Mässing, koppar och guld kommer nog.... Hmmm, undrar när jag ska trilla dig :)

  Psst, kolla in hos mig ikväll...du har en award att hämta då. Bara för att jag gillar dig så himla mycket! Säger det redan nu eftersom jag jobbar ikväll :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Superläckert!

  Gillar hela kitet!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Maria ...det var Gekås i Ullared jag menade...Kram

  SvaraRadera
 6. Ljuvlig nyans av blått. Fina bilder!

  SvaraRadera
 7. haha... jag tänkte på reklamen "Sveriges fyndigaste varuhus" ;) =)
  Kram!

  SvaraRadera