21 december 2011

Promenad genom Jul Liseberg

blev det idag , när jag skulle hem från Jobbet.Jag  har varit så fruktansvärt lat och tagit  bilen till jobbbet  det senaste halvåret ,men nu ska det bli ändring inför det nya året  ...så idag blev det till att promenera och tog  vägen hem genom det vackra Jul Liseberg  med sina miljoner lampor. 
Det är verkligen som en sagovärld och det blir också en liten konstig känsla av "lugn"  då man i vanliga fall på sommaren är van vid att folk stressar runt  till de olika åkattraktionerna..

.....man måste se till att göra ett besök här om man inte gjort det ...en fin upplevelse....


Bilder tagna av mig , Pernilla.
6 kommentarer:

 1. Det är ju säkert jättefint där. Har aldrig varit där annat än på sommaren. Är född och uppvuxen i Borås, så det var ju en och annan gång man var där då... :) Ja till nyår ska man börja ett nytt liv med mer motion! ;) Kram, Anne

  SvaraRadera
 2. Ja mer motion åt folket...*skrattar...vi får "peppa" varandra nästa år, det är inte klokt hur lätt man hamnar i fel vanor.....Ha en fin Jul.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt inte varit där... Jag har varit i Göteborg en gång och det var en snabbvisit! Att dömma av bildererna ser det otroligt vackert ut, verkligen sagovärldskänsla!!

  Jättefina bilder!

  God Jul och gott nytt år!!

  Anna

  SvaraRadera
 4. Skulle varit på Lisebergs jul men vi kom inte dit pga tråkigheter i familjen, men kanske nästa år. Hoppas dottern bor kvar där då. Bra att du promenerar. Den bästa träningen för att slippa benskörhet. Har ett litet inlägg om det.

  /Anita

  SvaraRadera
 5. Åh vilken UNDERBAR bild den första var! magisk!

  Godjulkram till dig!
  Tina

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastisk bilder =)
  Kramkram

  SvaraRadera